пʼятницю, 5 жовтня 2018 р.

День працівників освіти

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів. 
Відбулося таке свято і в Зеленодольській ЗШ І-ІІІ ступенів №2. В актовій залі зібрався весь педагогічний та трудовий колективи, а учні підготували чудові концертні номери й привітання. Чудовий настрій і заряд енергії отримали присутні від сяючих очей учнів, від їхніх посмішок. 
На данном изображении может находиться: 17 человек, в том числе Людмила Кривцова и Оля Митликина, люди улыбаются, в помещении
У залі були присутні і вчителі, які знаходяться на заслуженому відпочинку. Ми вдячні всім нашим педагогам – пенсіонерам, які заклали міцний фундамент Зеленодольської ЗШ№2. Здоров'я Вам на довгі роки!
На данном изображении может находиться: 3 человека, люди стоят
Після свята у школі пройшов і День самоврядування. Новопризначена адміністрація на чолі з Корицьким Данилом Олександровичем (учнем 11-А класу) тримала дисципліну і порядок і отримала на педраді високу оцінку за свою діяльність – 12 б. Хочеться подякувати всім дублерам, які виконували роль вчителів, але особливо грамотним заступникам директора: Давиденко О., Гаврилко В., Леонтьєвій А., Вчорашньому В. Так тримати!!!
На данном изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и в помещении
Атмосфера цього дня для всіх працівників школи була насправді теплою та дружньою. Бажаємо всім вчителям наснаги, терпіння, нових успіхів в роботі та побільше талановитих учнів. Миру в ваших оселях та країні, добробуту та процвітання у всіх справах!!!
https://www.facebook.com/100014083304248/videos/522951858184253/?t=4

Немає коментарів:

Дописати коментар