понеділок, 15 жовтня 2018 р.

Загальноміська акція "З Днем захисника Вітчизни!"

https://www.facebook.com/100014083304248/videos/pcb.528667554279350/528652714280834/?type=3&theater
Національно-патріотичне виховання дітей – це одне з найголовніших завдань виховної роботи у ХХІ столітті. Формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини – робота не одного дня і зробити її за велінням чарівної палички просто не можливо. 
На данном изображении может находиться: 11 человек, люди стоят, толпа и на улице
Щоденна кропітка робота з нашими дітьми дає в цьому напрямку найвеличніші результати: діти плекають любов до рідного слова, намагаються на сучасний рівень підносити силу українського танцю та пісні. 
На данном изображении может находиться: 5 человек, люди стоят, дерево и на улице
Прикладом всього цього слугує готовність дитячого та педагогічного колективів школи злитися в одному потоці привітань наших мужніх чоловіків з Днем захисника Вітчизни.
 ÐÐ° данном изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят, дерево, небо и на улице
Завдячуємо всім, хто підтримав загальноміську акцію, яка відбулася 12 жовтня 2018 року: учнівським та педагогічним колективам Зеленодольської ОТГ; воїнам АТО, які завжди співпрацюють з навчальними закладами; міському голові Савченку Андрію Володимировичу та директору ДТЕК Криворізька ТЕС Сергію Володимировичу Шовгелі, за співучасть і розуміння у вирішенні питання присутності воїнів АТО на заході. Слава Україні !!!
На данном изображении может находиться: 1 человек, в помещении
P.S. Велика подяка директору, керівникам гуртків та працівникам ПК «Ювілейний». 
А також нашим дітям – ви гідні нащадки своїх батьків !!! Ми вами пишаємося!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар